NutritionLab – Your coach for fitness and nutrition

Hyvinvointi rakentuu monesta eri palasesta. Terveyttäsi, jaksamistasi arjessa ja henkilökohtaisia tavoitteitasi palveleva elämäntyyli kattaa laajasti osa-alueet aina oikeanlaisesta ravitsemuksesta, aktiivisuuteesi arjen keskellä, unenlaatuun ja tavoitteellisempaan urheiluun saakka.

Energisempi olo, mielekkäämpi arki, onnistumisten tunteet omissa henkilökohtaisissa suorituksissa sekä itsensä haastaminen ja kehittyminen ovat asioita jotka luovat pohjan hyvinvoinnille. Voit tehdä jatkuvasti parempia valintoja omaksi eduksesi.

VALMENTAJASI – Satu Vesala

Olen valmentajasi Satu, olen lisensoitu ravintovalmentaja sekä personal trainer. Oma urheilutaustani on kestävyysurheilun puolelta- tarkemmin sanottuna pitkänmatkan juoksusta. Omaan kokemusta myös kehonkoostumuksen muuttamisesta ja tavoitteellisesta salitreenaamisesta. Olen erikoistunut kasvispainotteiseen ravitsemukseen ja minulla on vegaani-taustaa muutaman vuoden ajalta, erikoisruokavaliot taittuvat siis valmennuksessani mainiosti. Treenaamisen ei tarvitse olla hampaat irvessä suorittamista vaan minun valmennuksissani läpsyvät high fivet ja treenaamme pilke silmäkulmassa, huumorintaju mukana, mutta kuitenkin kaikkemme antaen- tavoitteet kirkkaana mielessä.

SATU VESALA
SATU VESALAPersonal Trainer | Ravintovalmentaja

PALVELUT

Valmennuksissani keskitymme sinun henkilökohtaisten tavoitteidesi pohjalta luomaan sinulle oikeanlaisen valmennuspaketin, johon kuuluvat kaikki osa-alueet aina personal training- palveluista ravitsemukseen.

Personal training- valmennusta voidaan toteuttaa niin kuntosalilla lihaskunnon kehittämisen parissa kuin ulkona raikkaassa ilmassa treenaten, lenkkipoluilla tai kotitreenien parissa sisällä. Valmennus räätälöidään sinun aikataulujesi ja mielekkyytesi mukaan.

Jokainen valmennuspaketti sisältää tavoitteidesi mukaan räätälöidyt ravintosuunnitelmat/ruokavaliot sekä kuntosaliohjelmat/treenisuunnitelmat joita muokkaamme valmennuksen edetessä. Valmennukseen kuuluvat mahdolliset lähtötason kuntotestaukset, inbody-kehonkoostumus-mittaukset sekä henkilökohtaiset tapaamisen n. kerran viikossa, jolloin treenaamme yhdessä sinulle laatimani suunnitelman puitteissa. Olen myös tukesi ja tsempparisi arjen keskellä.

Palveluihin kuuluvat 3kk sekä 6kk Your coach- valmennuspakettien lisäksi yksittäiset tapaamiset sekä henkilökohtaisen ruokavalion luominen tavoitteidesi sekä esitietojesi pohjalta. Minuun voi myös olla yhteydessä luennointi- tai kirjoitusprojekteihin liittyvissä asioissa.

Ole yhteydessä

Rohkeutta on päätös tavoitella unelmia.